Ungaria vrea cel puțin 500 de milioane de euro de la UE pentru securizarea granițelor

Ungaria vrea cel puțin 500 de milioane de euro de la UE pentru securizarea granițelor
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 feb 2018

Ungaria vrea ca cel puțin jumătate din cei 1.2 miliarde de euro pe care i-a cheltuit pentru securizarea granițelor să fie rambursați de către Uniunea Europeană, conform prim-ministrului Viktor Orban, scrie Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

„Am cheltuit peste un miliard de euro pentru securizarea granițelor. Nu ne protejăm doar pe noi, ci și Europa. Cel puțin jumătate din această sumă ar trebui să o primim înapoi”, a spus Orban într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook înaintea summit-ului liderilor europeni de la Bruxelles, scrie News.ro.

Ministrul bulgar al Energiei a demisionat, recunoscând că are legături cu o firmă care va prelua activele grupului ceh CEZ CITEȘTE ȘI Ministrul bulgar al Energiei a demisionat, recunoscând că are legături cu o firmă care va prelua activele grupului ceh CEZ

El a adăugat și că Ungaria le va propune liderilor europeni o procedură de tipul „cartonașul roșu” pentru a mări suveranitatea parlamentelor naționale dându-le puterea să oprească o dezbatere europeană dacă se consideră că este afectat interesul național.

viewscnt
Afla mai multe despre
ungaria
granite