Uniunea Europeană extinde sancțiunile impuse Rusiei din cauza crizei din Ucraina

Uniunea Europeană extinde sancțiunile impuse Rusiei din cauza crizei din Ucraina
scris 12 mar 2018

Uniunea Europeană a anunțat că a extins pentru încă șase luni sancțiunile impuse Rusiei după ce a anexat Crimeea și a susținut rebelii din estul Ucrainei, scrie Reuters.

Sancțiunile, printre care și restricții de călătorie sau înghețarea bunurilor a 150 de persoane și 38 de companii, vor fi valabile până pe 15 septembrie, conform Consiliului European, scrie News.ro.

„O evaluare a situației a arătat că nu este nevoie de o schimbare în regimul sancțiunilor”, a spus Consiliul într-un comunicat.

Măsuri speciale de securitate pentru clădirile diplomatice din Viena după ce un soldat a fost înjunghiat lângă reședința ambasadorului iranian CITEȘTE ȘI Măsuri speciale de securitate pentru clădirile diplomatice din Viena după ce un soldat a fost înjunghiat lângă reședința ambasadorului iranian

După ce a anexat Crimeea în 2014, demers care nu a fost recunoscut internațional, Rusia a spus că nu va mai returna regiunea.

Uniunea Europeană acuză Rusia că susține separatiștii din estul Ucrainei, unde conflictul a cauzat deja moartea a peste 10.000 de persoane din 2014 până în prezent.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
uniunea europeana
rusia
ucraina