Uniunea Europeană își exprimă "profunda îngrijorare" față de activitatea militară rusă lângă Ucraina

Uniunea Europeană își exprimă "profunda îngrijorare" față de activitatea militară rusă lângă Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 apr 2021

Șeful diplomației europene, Josep Borrell, a promis sprijinul "neclintit" al UE acordat Kievului și, în același timp, și-a exprimat îngrijorarea în legătură cu mișcările de trupe ruse lângă Ucraina, notează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Urmărim cu profundă îngrijorare activitatea militară rusă în jurul Ucrainei", a postat pe Twitter Josep Borrell după o conversație la telefon cu ministrul de externe ucrainean, Dmitri Kuleba, arată Agerpres.

Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei CITEȘTE ȘI Soluția Business Data Security de la Vodafone România, bazată pe tehnologie Fortinet, îți susține afacerea în fața pericolelor digitale, asigurând protecția tuturor echipamentelor din rețeaua locală internă a companiei

Josep Borrell a făcut cunoscut că va discuta cu șeful diplomației de la Kiev și cu miniștrii de externe din cele 27 de țări ale UE în cursul unei reuniuni în aprilie.

Ucraina a acuzat Rusia în această săptămână că masează trupe la granițele sale nordice și estice, precum și în Peninsula Crimeea anexată de Moscova în 2014.

Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală CITEȘTE ȘI Digitalizarea activităților în siguranță și cu valoare legală

Kremlinul nu a negat recentele mișcări de trupe, dar a insistat că "nu amenință pe nimeni".

viewscnt
Afla mai multe despre
ue
ucraina
rusia
borrell