Actorul Ben Stiller, în Ucraina

Actorul Ben Stiller, în Ucraina
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2022

Actorul Ben Stiller, ambasador al bunăvoinței pentru Înaltul Comisariat al Națiunilor Unite pentru Refugiați, a vizitat Polonia și a ajuns și în Ucraina, anunțat Agenția ONU (UNHCR), potrivit bbc.com.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ben Stiller a sosit la Rzeszow, în sudul Poloniei, el vizitând regiunea pentru a sublinia nevoile celor care au fugit de războiul din Ucraina, conform news.ro.

VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV Bogdan Maioreanu, Market Analyst eToro: Piețele financiare intră în panică, Bitcoin se prăbușește. Foarte multe îngrijorări legate de conflictul din Ucraina și zona de energie. La petrol nu e ca la curent

În Polonia, actorul s-a întâlnit cu familii de refugiați.

“Milioane de oameni au fost nevoiți să fugă de acasă, dintre ei peste 90 la sută sunt femei și copii. Sunt aici ca să învăț, ca să împărtășesc povești care ilustrează impactul războiului și pentru a amplifica apelurile la solidaritate. Toată lumea are dreptul de a căuta să fie în siguranță. Oricine. Oriunde. Oricând”, a arătat actorul.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
actor
ucraina