Familiile victimelor accidentului de avion din Rusia vor primi câte 135.000 de dolari

Familiile victimelor accidentului de avion din Rusia vor primi câte 135.000 de dolari
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 mai 2019

Familiile pasagerilor care au murit duminică în accidentul unui avion de linie pe aeroportul Șeremetievo din Moscova vor primi fiecare câte 9 milioane de ruble (135.000 de dolari), a anunțat marți Ministerul Transporturilor din Rusia, relatează dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Mai mult de jumătate din sumă, 5 milioane de ruble pentru fiecare plată, va reprezenta contribuția liniei aeriene Aeroflot, a precizat ministrul transporturilor, Evgheni Dietrich, scrie Agerpres.

Patruzeci și una de persoane au murit după ce avionul rusesc a luat foc duminică, în timpul unei aterizări de urgență pe aeroportul Șeremetievo.

Facebook a închis numeroase conturi legate de Rusia, care răspândeau informații înșelătoare CITEȘTE ȘI Facebook a închis numeroase conturi legate de Rusia, care răspândeau informații înșelătoare

Aeroflot  a informat că avionul a fost nevoit să se întoarcă la aeroport „din motive tehnice”, însă nu a oferit mai multe detalii.

Aeronava, un Superjet-100 Sukhoi, a decolat de la aeroportul Sheremetyevo la ora locală 18:02 către orașul Murmansk. Echipajul a emis un semnal de urgență după ce a detectat mai multe defecțiuni la scurt timp după decolare.

După aterizarea de urgență, motoarele avionului au luat foc pe pistă, a informat Aeroloft într-un comunicat.

„Echipajul a făcut tot ce se putea pentru a salva pasagerii”, care au fost evacuați în 55 de secunde, a precizat compania.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
avion
moscova
flacari
accident