VIDEO Moscova - cele mai abundente ninsori, la început de iarnă, din ultimii 72 de ani

VIDEO Moscova - cele mai abundente ninsori, la început de iarnă, din ultimii 72 de ani
scris 7 dec 2021

Capitala Rusiei, Moscova, se confruntă cu cele mai abundente ninsori, la început de iarnă, din ultimii 72 de ani, potrivit Serviciului național de meteorologie, relatează EFE.

Ninsoarea nu a încetat să cadă de luni seară asupra capitalei ruse, un oraș cu 12 milioane de locuitori, unde zăpada a încetinit traficul rutier, care a fost afectat de numeroase ambuteiaje, arată Agerpres.

În capitala rusă, unde iernile au devenit în ultimii ani tot mai puțin friguroase și lipsite de zăpadă, nu s-a mai văzut o asemenea ninsoare din 7 decembrie 1949.

4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante CITEȘTE ȘI 4 aspecte importante de luat în considerare atunci când alegeți un ERP pentru hoteluri și restaurante

În unele zone ale metropolei, zăpada avea o grosime de 13 centimetri și a acoperit străzile și trotuarele, iar mii de lucrători lucrează la degajarea lor cu ajutorul lopeților și al mașinilor de deszăpezire.

Au fost scoase și tractoare și excavatoare pentru a curăța zăpada de pe bulevardele orașului, precum și zona aeroporturilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
moscova
rusia
ninsoare