VIDEO Zelenski a venit în Polonia cu trenul și de acolo a plecat cu avionul spre SUA

VIDEO Zelenski a venit în Polonia cu trenul și de acolo a plecat cu avionul spre SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2022

O înregistrare video realizată de canalul polonez TVN24 surprinde momentul în care președintele Volodimir Zelenski sosește cu trenul în Przemysl, în apropiere de granița dintre Poloniei cu Ucraina, relatează CNN.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Președintele Zelenski a ajuns acolo cu trenul. Filmarea este datată 21 decembrie, dar nu oferă o altă indicație de timp, scrie News.ro.

FOTO IKEA recheamă un produs în magazinele din România și rambursează toți banii CITEȘTE ȘI FOTO IKEA recheamă un produs în magazinele din România și rambursează toți banii

Zelenski este văzut apoi într-un vehicul alb 4x4 care așteaptă să plece într-un convoi.

Potrivit TVN, canal afiliat CNN, Zelenski a mers spre aeroportul din Rzeszow, iar de acolo a luat avionul spre Washington. Zelenski a fost văzut împreună cu ambasadorul SUA în Ucraina, Bridget Ann Brink.

Președintele ucrainean este așteptat miercuri într-o vizită la Washington, care nu a fost anunțată în prealabil și care a luat prin surprindere, aceasta fiind prima sa călătorie în afara țării de la invadarea Ucrainei.

Volodimir Zelenski urmează să fie primit la Casa Albă în jurul orei locale 14.00 (21:00 ora României), unde va avea o conferință de presă comună cu președintele Joe Biden, iar apoi se va adresa Congresului.

Vizita la Washington, care va dura câteva ore, vine într-un moment-cheie al războiului, iar Statele Unite vor anunța oficial cu această ocazie că vor furniza Ucrainei sistemul de apărare antiaeriană Patriot, cu rază lungă de acțiune, în cadrul unui ajutor militar suplimentar de 1,8 miliarde de dolari.

viewscnt
Afla mai multe despre
zelenski
polonia