Viena plănuiește o petrecere de vaccinare pentru a-i încuraja pe tineri să se imunizeze

Viena plănuiește o petrecere de vaccinare pentru a-i încuraja pe tineri să se imunizeze
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 iun 2021

Orașul Viena vrea să-i încurajeze pe tineri să se vaccineze împotriva noului coronavirus cu ajutorul muzicii și al atmosferei de petrecere, informează dpa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Una sau mai multe petreceri de vaccinare urmează să fie organizate în capitala Austriei, a anunțat marți un purtător de cuvânt al municipalității, scrie Agerpres.

Banca Ungariei crește dobânda cheie, în premieră în ultimii 10 ani, pentru a ține în frâu inflația mare, și dă semnalul pentru celelalte bănci centrale din regiune CITEȘTE ȘI Banca Ungariei crește dobânda cheie, în premieră în ultimii 10 ani, pentru a ține în frâu inflația mare, și dă semnalul pentru celelalte bănci centrale din regiune

Viena oferă, de asemenea, posibilitatea unor programări la vaccinare pentru familii, copiii și părinții putând merge împreună să se imunizeze împotriva COVID-19.

De marți, copiii și adolescenții vienezi cu vârsta cuprinsă între 12 ani și 17 ani se pot înscrie pentru vaccinare. Cererea a fost mare, 10.000 de doze fiind rezervate în decurs de două ore.

Adulții tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani pot face o programare la vaccinare de miercuri, iar petrecerea anunțată urmează să aibă loc la începutul lunii iulie. Detaliile despre acest eveniment nu au fost încă finalizate.

La Viena, circa 27% din populație a primit până în prezent dozele de vaccin necesare pentru o imunizare completă.

viewscnt
Afla mai multe despre
viena
coronavirus