Vladimir Putin a promulgat legea conform căreia legislația rusă prevalează în fața dreptului internațional

Vladimir Putin a promulgat legea conform căreia legislația rusă prevalează în fața dreptului internațional
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 dec 2020

Președintele rus Vladimir Putin a promulgat marți o lege care stabilește că legislația națională a Rusiei prevalează în fața tratatelor internaționale și deciziilor emise de organismele internaționale în situațiile în care acestea intră în conflict cu prevederile Constituției.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kremlinul a asigurat că toate obligațiile asumate de Rusia prin tratatele internaționale rămân valabile și că Moscova este în continuare deplin angajată față de respectarea dreptului internațional, scrie Agerpres.

ULTIMA ORĂ FOTO & VIDEO Dacia Spring a sosit în România. Primele impresii din interiorul primului automobil electric Dacia CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ FOTO & VIDEO Dacia Spring a sosit în România. Primele impresii din interiorul primului automobil electric Dacia

Însă noua lege provoacă îngrijorare în rândul unor apărători ai drepturilor omului în Rusia, unde sute de cetățeni se adresează anual Curții Europene a Drepturilor Omului (CEDO) pentru a-și găsi dreptatea despre care spun că le-a fost refuzată în țara lor.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
rusia