Vladimir Putin ar fi câștigat anul trecut doar 114.000 de euro

Vladimir Putin ar fi câștigat anul trecut doar 114.000 de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 apr 2022

Președintele rus Vladimir Putin a câștigat anul trecut 10,2 milioane de ruble (aproape 114.000 de euro), conform declarației de avere a liderului de la Kremlin, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Conducătorul în vârstă de 69 de ani mai are un apartament de 77 de metri pătrați și trei mașini, au declarat serviciile sale. Acest număr a stârnit hilaritatea detractorilor săi de pe internet, care estimează averea șefului Kremlinului, aflat la putere de două decenii, la aproximativ 200 de miliarde de euro, scrie News.ro.

Apple pregătește 9 computere CITEȘTE ȘI Apple pregătește 9 computere

În ianuarie 2021, echipa opozantului rus Alexei Navalnîi, în prezent încarcerat, a publicat un videoclip care dezvăluie un palat luxos de pe malul Mării Negre pe care Vladimir Putin, fost agent KGB, l-ar fi construit pentru 900 de milioane de euro. Kremlinul a numit videoclipul o minciună.

Potrivit declarației anuale publicate de președinția rusă, Putin nu ar fi nici cel mai bine plătit politician rus în 2021. Denis Mantourov, ministrul rus al Industriei și Comerțului, a câștigat 704,7 milioane de ruble (78 milioane euro), în timp ce Vladimir Medinski, negociatorul șef rus în negocierile de pace cu Ucraina, ar fi câștigat anul trecut 1,2 milioane de euro, de zece ori mai mult decât șeful statului.

viewscnt
Afla mai multe despre
vladimir putin
salariu