VIDEO Prim concert în România care a integrat o hologramă live prin 5G

VIDEO Prim concert în România care a integrat o hologramă live prin 5G
scris 21 feb 2019

Un prim concert în care a fost integrată o secvență live transmisă printr-o hologramă realizată cu ajutorul tehnologiei 5G a fost organizat recent în România.

Protagonistul hologramei live a fost Luca Mihail Leaua, un talentat chitarist în vârstă de 10 ani, care a avut cu această ocazie prima sa prestație artistică în fața unui public, într-un concert susținut de Adrian Despot, solistul vocal al trupei Vița de Vie.

VIDEO Fondatorul lanțului Calif, la Profit TV - Când vrei să te extinzi în afara Bucureștiului, trebuie să spui sus și tare cine ești tu. În România, un antreprenor gândește: încep astăzi și îmi iau mașină rapid CITEȘTE ȘI VIDEO Fondatorul lanțului Calif, la Profit TV - Când vrei să te extinzi în afara Bucureștiului, trebuie să spui sus și tare cine ești tu. În România, un antreprenor gândește: încep astăzi și îmi iau mașină rapid

La finele lunii ianuarie, ANCOM a anunțat că licitația pentru licențele de telecomunicații din generația a cincea (5G) va fi încheiată la 31 octombrie, licențele vor fi acordate până la 15 decembrie, iar utilizarea acestora de către ofertanții câștigători va fi posibilă începând cu 1 ianuarie 2020.

Noi date au fost avnsate recent de ministrul Comunicațiilor, Alexandru Petrescu, la Profit.ro.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
alexandru petrescu
5 g
telefoane mobile