Vinul de azi: Cuvee Morbìn

Vinul de azi: Cuvee Morbìn
scris 17 aug 2021

Actuală podgorie Ruggeri a fost înființată de către Giustino Bisol în 1950, în binecunoscuta regiune viticolă Valdobbiadene. Bisol este continuatorul unei tradiții vechi de câteva secole care, iată, merge înainte și în prezent, în 2017 Ruggeri devenind proprietatatea grupului Rotkäppchen-Mumm Sektkellereien GmbH.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Recomandarea de astăzi, "Morbìn" Vino Spumante Metodo Italiano Extra Dry, este un vin galben pai strălucitor cu un buchet fructat și floral, în care predomină notele de mere galbene, piersici și flori de salcâm. Pe palat, vinul se dezvăluie vioi, elegant și proaspăt, cu un perlaj fin și arome fructate.

Degustați acest vin la 5-7 grade Celsius, ca aperitiv, dar și alături de mezeluri, tapas, brânzeturi, pește sau legume prăjite.

Vinul poate fi cumpărat de AICI.

Material în parteneriat cu Unvinpezi.ro 

viewscnt
Afla mai multe despre
vin
unvinpezi
cel mai ieftin vin
pret vin
vin ieftin