Poveștile Bursei prezintă drumul de succes al unor companii românești listate la BVB, de la curajul unei idei de business, la crearea unei organizații puternice și profitabile. În fiecare episod, urmărim visurile, oportunitățile, strategiile, factorii de succes, provocările, lecțiile învățate și planurile de viitor ale fondatorilor sau ale oamenilor-cheie care coordonează diferite business-uri cu impact local sau regional. Descoperim cine sunt vizionarii care dezvoltă România, deschizând orizontul viitorilor antreprenori și investitori.

Vă invităm să gândim business împreună pentru a pune în valoare mediul de afaceri și companiile românești listate la BVB, pentru a promova spiritul antreprenorial și a încuraja investițiile în viziunile care împing România dincolo de limitele ei.

Poveștile bursei

VIDEO PROFIT NEWS TV Poveștile Bursei - Multiple transformări, multiple câștiguri. Cum a ajuns o companie românească lider peste granițe

VIDEO PROFIT NEWS TV Poveștile Bursei - Multiple transformări, multiple câștiguri. Cum a ajuns o companie românească lider peste granițe

22 aug 2022

În topul Europei Centrale și de Est ca producție de ambalaje biodegradabile și compostabile, grupul industrial român Promateris, care include și compania de distribuție Biodeck, controlat majoritar de omul de afaceri Florin Pogonaru, a trecut prin ample transformări organizaționale de-a lungul celor 65 de ani de existență pe piața locală.