Cum alegi grătarul ideal pentru grădina ta?

scris 4 mai 2018

Grătarul este o ocazie ideală pentru a-i aduna pe cei dragi la tine acasă, în grădină. De asemenea, a devenit un obiect care nu poate lipsi din grădină, devenind punct de interes și admirație în aceasta. Alegerea unui grătar poate deveni o misiune grea dacă nu ești familiar, însă dacă alegi cele mai bune materiale rezultatul final poate fi spectaculos.

Piatra naturală devine o soluție ideală pentru construcția grătarelor, conferindu-le rezistență și durabilitate pentru a te bucura cât mai mult timp de acestea. Grătarele oferite de PIATRAONLINE sunt confecționate din beton armat și placate cu piatră naturală poligonală, piatră decorativă sau cărămidă. În portofoliul nostru vei putea găsi 3 tipuri de mărimi – mic, mare și mediu. Se vor potrivi oricărei proprietăți și tip de grădină. Se vor potrivi oricărei proprietăți și tip de grădina. Avantajul lor este montajul extrem de ușor - grătarele vin ambalate pe europaleți și sunt însoțite de o schiță de montaj tip LEGO, astfel încât întregul proces de asamblare durează între 2 și 8 ore.

Grădina este, cu siguranță, un spațiu important, care devine o oază de relaxare, iar grătarul placat cu piatră naturală poate fi un prim element ce se poate integra armonios într-un astfel de cadru. Continuând pe drumul pietrei naturale, pavajul din curte poate prinde contur și forme diverse. PIATRAONLINE pune la dispoziție o gamă variată de pavaje pentru curte. Piatra poligonală neșlefuită, spre exemplu – același tip de piatră care se folosește și la placarea grătarelor - se remarcă printr-o frumusețe brută și formele diverse. Oferă un confort special și autenticitate spațiului personal.

Piatra cubică este un alt tip de material foarte des folosit pentru grădini sau pentru aleile curților. Aceeași piatră care s-a utilizat pentru realizarea celor mai vechi și celebre drumuri, cunoscută pentru rezistență în timp și duritatea sa. Se poate monta fie pe pat de pietriș și nisip, fie direct pe sol. Trebuie reținut, însă, că pentru a obține un proiect reușit sunt importante atât alegerea pietrei, cât și calitatea montajului.

Cum alegi grătarul ideal pentru grădina ta?

Pentru un spațiu frumos și cu un accent autentic, se pot folosi decorațiuni de grădina inedite din piatră naturală - obiecte care vor conferi grădinii o personalitate aparte. Decorațiunile din portofoliu PIATRAONLINE sunt disponibile într-o gamă de culori diverse, de la culori calde de crem, până la alb și gri; din marmură, granit sau ardezie. Pe lângă grătar și foc, poți avea apă și o fântână arteziană din piatră naturală, sau o bancă din marmură pentru zilele în care curtea îți e plină de prieteni. Piatra menține echilibrul spațiului și aduce în aglomerația cotidiană un pic din liniștea naturii.

Grădina poate deveni spațiul tău personal și intim, care să te reprezinte și în care să te relaxezi. Amenajarea ei poate deveni un proiect important, căruia trebuie să-i dedici timp și atenție, însă folosind cele mai bune materiale finalul va fi unul reușit. Piatra naturală este un element care nu trebuie să lipsească, pentru a-i conferi grădinii naturalețe și spațiului echilibru, la fel cum nu poate lipsi nici grătarul, obiectul care te va ajuta să redescoperi plăcerea de a găti în aer liber. 

Cum alegi grătarul ideal pentru grădina ta?

viewscnt
Afla mai multe despre
piatraonline
gratar
gradina
amenajari
pavaj