25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Cursurile sunt structurate pe trei nivele, iar cursanții vor învăța pe baza unei progame de studiu franceze, având la bază cartea “Le Guide Culinaire” scrisă de Auguste Escoffier (denumit părintele bucătăriei frantuzesti).
Nivelul de bază costă 1.500 de euro, cel intermediar presupune o investiție 3.000 de euro, iar cel avansat are un cost de 4.500 de euro. Fiecare etapă durează patru luni, iar cursurile sunt coordonate de David Contant, chef originar din Franța. Pentru etapele superioare, cursanți sunt supuși unor teste. Absolvirea ultimului nivel presupune susținerea unei testări cu o comisie din Franța.
Printre altele, Ștefan Oprea deține în România saloanele de evenimente La Maison des Jardin din Săftica.
Asociația Disciples Escoffier International întrunește circa 30.000 de membri, pe 5 continente.