Becali a anunțat decizia finală privind noua denumire, din iunie, a echipei sale de fotbal

Becali a anunțat decizia finală privind noua denumire, din iunie, a echipei sale de fotbal

Sursa foto: LPF

Profit.ro
Profit.ro
scris 26 ian 2017

Finanțatorul FC Steaua, Gigi Becali, a anunțat, joi, că a luat decizia finală privind noua denumire, începând cu 1 iunie, a echipei de fotbal pe care o patronează.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, el a precizat că va schimba denumirea echipei în Fotbal Club Sport București începând cu 1 iunie. El a înregistrat și o variantă de nume Fotbal Club Sporting Becali, dar a precizat că nu aceasta va fi denumirea. "Nu ne jucăm cu echipa asta" a declarat Becali.

"Se va numi Sport București și cu asta basta. Nu ne jucăm cu Steaua așa, că nu îi spunem lui Steaua Becali. Păi ce le punem la echipele de fotbal numele nostru? Ea va rămâne Steaua în vecii vecilor amin, chiar dacă se schimbă numele. Am cerut să se schimbe numele, așteptăm după aia ultima instanță și eu cred că sută la sută se va reveni la Steaua. Ea se numește Sport București, dar este Steaua. Am făcut cerere la Registrul Comerțului și le-am adus la cunoștință că de la 1 iunie noi vrem să schimbăm numele în Fotbal Club Sport București", a declat Becali, care a adăugat că a renunțat să mai ceară suspendarea excutării deciziei Curții de Apel.

Profit din fotbal și în România: Bani frumoși încasați de Astra și Steaua în cupele europene CITEȘTE ȘI Profit din fotbal și în România: Bani frumoși încasați de Astra și Steaua în cupele europene

La 21 decembrie 2016, Curtea de Apel București i-a interzis omului de afaceri Gigi Becali să mai folosească numele "Steaua" și "Steaua București" în denumirea societății comerciale care administrează clubul de fotbal, SC Fotbal Steaua București SA, și în cea a echipei FC Steaua, înscrisă la asociațiile și federațiile sportive (FRF și LPF). Decizia nu este definitivă, dar este executorie.

La 18 ianuarie, Becali anunța că a înregistrat trei nume la Registrul Comerțului pentru societatea care administrează echipa sa de fotbal - FCSB, Fotbal Club Sport București și Fotbal Club Sporting București. El a înregistrat și Fotbal Club Sporting Becali.

viewscnt
Afla mai multe despre
steaua
becali