Boris Becker a fost eliberat din închisoare

Boris Becker a fost eliberat din închisoare
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 dec 2022

Fostul număr 1 mondial al tenisului, Boris Becker, a fost eliberat din închisoarea britanică, unde executa o pedeapsă pentru infracțiuni financiare în vederea deportarii, a informat agenția de presă PA, fără a preciza destinația campionului german.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În vârstă de 55 de ani, de șase ori câștigător de Grand Slam, Becker, care locuiește în Marea Britanie din 2012, a fost găsit vinovat în aprilie de ascundere sau transfer ilicit de sute de mii de euro și lire sterline pentru a evita stingerea datoriilor după ce a fost declarat falimentar, scrie News.ro.

Autostrada Moldovei: Au fost semnate cotractele cu constructorul român UMB pentru cei 96 de kilometri de la Focșani la Bacău. Când ar urma să fie gata CITEȘTE ȘI Autostrada Moldovei: Au fost semnate cotractele cu constructorul român UMB pentru cei 96 de kilometri de la Focșani la Bacău. Când ar urma să fie gata

El a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare de un tribunal din Londra, dar a ispășit doar opt luni.

El a fost acuzat în special că a transferat sute de mii de lire sterline dintr-un cont profesional în alte conturi, în special cele ale fostelor sale soții, că nu și-a declarat proprietate în Germania și că ar fi ascuns un împrumut de 825.000 de euro și acțiuni la o companie.

Boris Becker, care a contestat toate acuzațiile, fusese, pe de altă parte, achitat de alte acuzații, inclusiv cele legate de dispariția trofeelor ​​sale. El a asigurat audierea că nu știe unde sunt.

Printre cele nouă premii pe care creditorii și-ar fi dorit să pună mâna se numără două dintre cele trei cupe ale sale de la Wimbledon, două trofee la Australian Open și aurul de dublu la Jocurile Olimpice din 1992.

Fosta vedetă a tenisului a spus în cadrul procesului, care a avut loc în perioada 21 martie – 8 aprilie, că mai are „multe” dintre premiile și amintirile pe care le-a adunat în 15 ani pe circuit, însă unele au dispărut.

viewscnt
Afla mai multe despre
boris becker
inchisoare