Ce sunt pariurile tip sistem și cum funcționează acestea?

Ce sunt pariurile tip sistem și cum funcționează acestea?
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 15 mai 2019

Pariurile tip sistem sunt o serie de pariuri combinate pe care pariorii le folosesc de obicei pentru a "acoperi" un eventual eșec atunci când fac o combinație de trei sau mai multe meciuri. Marea diferență a pariurilor de tip sistem cu privire la pariurile combinate este că în cazul pariurilor de tip sistem nu este necesar să se ghicească toate pronosticurile pentru a obține câștiguri. Există mai multe tipuri de pariuri tip sistem care depind de numărul de pronosticuri pe care decideți să le alegeți în momentul parierii. Citiți despre Pariuri în sistem la Fortuna și ce pariuri să plasați pentru a câștiga.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Sistem Trixie (2/3)

  Acest sistem este cel mai de bază dintre toate, deoarece aveți nevoie de cel puțin 3 pariuri simple pentru a face un sistem de pariere. Pentru a câștiga, trebuie să ghiciți cel puțin 2 din cele 3 pronosticuri de pe biletul dvs. de pariere.

Sisteme 3/4, 4/5, 5/6, 6/7, 7/8, 8/9, 9/10, 10/11

  Aceste sisteme funcționează exact ca sistemul trixie, deoarece acestea vă permit să greșiți un pronostic și să obțineți în continuare profituri mari.

Sistemul Patent

  Acest sistem este puțin mai complex, deoarece trebuie să selectați cel puțin 3 pronosticuri. Vor exista: 3 pariuri simple, 3 pariuri duble și un pariu triplu. Ce înseamnă asta? De fapt, veți face 7 pariuri diferite și va trebui să nimeriți cel puțin 1 din cele 3 pronosticuri pentru a obține beneficii.

Sistemul Yankee

  Acest sistem se bazează pe patru pronosticuri. Când îl folosiți, plasați de fapt 11 pariuri combinate: șase duble, patru triple și un cvadruplu.

Sistemul canadian

  Acest sistem se bazează pe cinci pronosticuri care formează 26 de pariuri combinate: zece pariuri duble, zece pariuri triple, cinci pariuri cvatruple și un pariu cvintuplu. Pentru a obține profit, trebuie să ghiciți cel puțin 2 din cele 5 pronosticuri.

Sistemul Heinz

  Acest sistem se utilizează pornind de la 6 pronosticuri. Ca să înțelegeți foarte ușor acest sistem, trebuie să ghiciți cel puțin 2 din cele 6 pronosticuri, de aceea veți face 57 combinate dintre care cincisprezece vor fi duble, douăzeci triple, cincisprezece cvadruple, șase cvintuple și unul sextuplu.

Sistemul Super Heinz

  Acest sistem este utilizat cu 7 selecții. Este compus din 120 de pariuri, dintre care 21 duble, 35 triple, 35 cvadruple, 21 cvintuple, 7 sextuple și 1 septuple.

Lucky 15

  Acesta este un sistem de 4 selecții care constă după cum indică și numele din 15 pariuri: 4 simple, 6 duble, 4 triple și 1 cvadruplu. Este egal cu sistemul Yankee, dar cele 4 pariuri simple sunt adăugate la fiecare pronostic ales.

Lucky 31

  Acesta este un sistem care este utilizat cu 5 pronosticuri și, după cum sugerează și numele său, există 31 de pariuri dintre care cinci pariuri simple, zece duble, zece triple, cinci cvadruplu și un cvintuplu.

Lucky 63

  Acesta este un sistem foarte asemănător cu sistemul Heinz, deoarece este folosit cu 6 pronosticuri și sunt plasate 63 de pariuri: 6 simple, 15 duble, 20 triple, 15 cvadruple, 6 cvadruplu și 1 sextuplu. Așa cum ați observat deja, toate aceste sisteme vă ajută să pariați cu un risc mai mic, deoarece dacă vă pierdeți vreunul din pariurile plasate, vi se vor returna bani, care vor face parte din ceea ce ați pariat, care va depinde de cota selecțiilor ghicite.

Trixie

Dacă pariați 30 € și veți ghici cele 3 pronosticuri, veți câștiga 94.50 euro. Amintiți-vă că într-un Trixie aveți 3 pariuri duble, deci 30 de euro se împart în 3 pariuri duble și se pare că în fiecare combinație de două meciuri veți paria 10 €.

Pariul 1

    1,81 x 1,63 = 2,95 x 10 € = 29,50 €

Pariul 2

    1,81 x 1,89 = 3,42 x 10 € = 34,20 €

Pariul 3

    1,63 x 1,89 = 3,08 x 10€  = 30,80 €

Ce se întâmplă dacă veți greși pronosticul?

În cazul în care greșiți un pronostic cu cotă mare, veți multiplica celelalte două cote (1,81 x 1,63) pentru cei 10 euro rămași în joc. Prin urmare, vi se vor returna  29.50 euro și veți recupera practic investiția inițială de 30 euro. Dacă în loc să folosiți acest pariu de tip sistem, ați fi plasat un simplu pariu combinat, ați fi pierdut tot pariul.

Deci, dacă sunteți expert în pariuri combinate, dar de cele mai multe ori ghiciți toate pronosticurile, cu excepția unuia dintre ele, vă recomandăm să utilizați pariurile de tip sistem și să vă asigurați că cel puțin veți câștiga ceva. În funcție de cote, puteți recupera investiția sau chiar puteți câștiga bani dacă ați pierdut un pronostic. Citiți Cum depun bani la Fortuna și începeți să plasați pariuri de succes.

viewscnt
Afla mai multe despre
pariuri
pronosticuri
fortuna