FOTO Brașovul ar putea avea cel mai mare skate-park din România. Proiect estimat la peste 11 milioane de lei

FOTO Brașovul ar putea avea cel mai mare skate-park din România. Proiect estimat la peste 11 milioane de lei
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 sep 2022

Aproximativ 40 de brașoveni au participat la prezentarea proiectului zonei de skate-park de sub cele trei pasaje din zona Fartec din Brașov. Dacă acest proiect se va materializa, Brașovul ar putea avea cel mai mare skate-park din România, transmite bzb.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Practic, sub cele trei pasaje (pasajul vechi și cel nou de la Fartec și Pasajul Independenței) ar urma să se amenajeze o zonă pentru skateboard, role sau free-style bike, cu o suprafață totală de 3.425 mp.

ULTIMA ORĂ Azomureș, cel mai mare producător de îngrășăminte din România, prima victimă a scumpirii galopante a gazelor și energiei, apelează din nou la măsuri dure, peste 200 de angajați vor fi delegați către alte companii sau trimiși direct în șomaj teh CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Azomureș, cel mai mare producător de îngrășăminte din România, prima victimă a scumpirii galopante a gazelor și energiei, apelează din nou la măsuri dure, peste 200 de angajați vor fi delegați către alte companii sau trimiși direct în șomaj teh

Practic, sub cele trei pasaje (pasajul vechi și cel nou de la Fartec și Pasajul Independenței) ar urma să se amenajeze o zonă pentru skateboard, role sau free-style bike, cu o suprafață totală de 3.425 mp, arată G4Media.ro.

Conform datelor prezentate în timpul dezbaterii, valoarea totală a investiției este estimată la 11,2 milioane de lei, din care costul pentru amenajările propriu-zise pentru skate-park (valuri, zone pentru sărituri etc) este estimat la 9,2 milioane de lei.

FOTO Brașovul ar putea avea cel mai mare skate-park din România. Proiect estimat la peste 11 milioane de lei

Totodată, în timpul prezentării, primarul Brașovului, Allen Coliban, a declarat că, în minim 18 sau 24 de luni, investiția ar putea fi gata. „Avem acum un Studiu de fezabilitate, pe care îl vom supune aprobării Consiliului Local Brașov în ședința de plen din 20 septembrie. Apoi, vom putea lansa licitația pentru proiectarea și execuția lucrărilor. Dacă nu apar probleme, cred că o jumătate de an ar dura procedura de atribuire și un an și jumătate lucrările”, a explicat reprezentantul Primăriei Brașov.

viewscnt
Afla mai multe despre
brașov
skate-park