FOTO Ryanair, ironie la adresa lui Jose Mourinho, după ce portughezul a fost anunțat la AS Roma

FOTO Ryanair, ironie la adresa lui Jose Mourinho, după ce portughezul a fost anunțat la AS Roma
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 mai 2021

Compania aeriană low-cost Ryanair a postat un mesaj ironic pe Twitter, după ce AS Roma a anunțat că echipa va fi antrenată de portughezul Jose Mourinho, din sezonul viitor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

"Jose va fi fericit să afle că în prezent zburăm de la Londra la Roma de la doar 14,99 lire sterline. Din cauza lipsei sale de trofee cu Spurs, ne așteptăm ca un bagaj de mână să fie suficient pentru această călătorie", se arată pe contul companiei aeriene irlandeze, alături de comunicatul echipei AS Roma, prin care anunță angajarea portughezului, scrie News.ro.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

La 19 aprilie, Jose Mourinho a fost data afară din postul de manager al echipei Tottenham, după 17 de luni în funcție, în care rezultatele formației au fost slabe.

După ce a venit în noiembrie 2019 la Londra, Tottenham a încheiat sezonul pe locul 6, de Liga Europa, pe care a părăsit-o în optimi, după dubla manșă cu Dinamo Zagreb, și a lăsat-o, anul acesta pe locul 7.

Bilanțul său la Tottenham este cel mai slab din cariera de antrenor, doar 51 la sută de meciuri câștigate în toate competițiile (44/86), cu excepția sezonului 2001/2002, când a antrenat pe Uniao Leiria (45 la sută), și niciun trofeu. În acest sezon, Tottenham a pierdut 13 meciuri sub conducerea lui Mourinho în toate competițiile, cele mai multe din cariera portughezului.

FOTO Un fermier belgian a mutat accidental granița cu Franța CITEȘTE ȘI FOTO Un fermier belgian a mutat accidental granița cu Franța

AS Roma a anunțat, marți, că tehnicianul portughez Jose Mourinho va antrena echipa AS Roma din sezonul viitor.

La 58 de ani, tehnicianul demis luna trecută de la Tottenham, va prelua echipa romană în locul compatriotului său Paulo Fonseca (48 ani).

Pentru Mourinho va fi a doua experiență în Italia, după ce a mai pregătit Inter Milano între 2008 și 2010.

El a semnat un contract valabil până în 2024.

FOTO Ryanair, ironie la adresa lui Jose Mourinho, după ce portughezul a fost anunțat la AS Roma

viewscnt
Afla mai multe despre
ryanair
jose mourinho