FOTO Stadionul Giulești a fost finalizat

FOTO Stadionul Giulești a fost finalizat Galerie foto

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Profit.ro
Profit.ro
scris 5 ian 2022

Stadionul Giulești „Valentin Stănescu” din București este finalizat. Lucrările de construire a complexului sportiv au fost începute în 2019, iar valoarea totală a investiției a fost de peste 185 milioane lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Proiectul de investiții a vizat o serie de dotări care corespund omologării UEFA la categoria 4. Mai exact, noua arenă va putea găzdui meciuri de fotbal pentru antrenamente, meciuri amicale cu și fără public, meciuri de fotbal cu public din cadrul cupelor europene și al Ligii 1 de fotbal a României.

MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO (SURSA: OCTAV GANEA /INQUAM PHOTOS)

Pe lângă acestea, complexul sportiv pune la dispoziție săli de antrenament (haltere, box, lupte), o sală de sport multifuncțională, sală de forță și de recuperare și una de bowling, scrie News.ro.

De asemenea, stadionul Giulești este prevăzut cu pistă de atletism, antrenament și spații de cazare pentru sportivi.

În plus, complexul este dotat cu un sistem modern de jocuri de lumini tip DMX (Digital MultipleX) și un sistem de iluminat pe fațada principală, cu posibilitatea integrării acestuia în sistemul de jocuri de lumini tip DMX. Totodată, zonele din spatele porților de fotbal au fost asigurate cu plase de protecție, dată fiind distanța mică dintre marginea terenului de joc și limita gradenelor pentru spectatori, mai arată sursa citată.

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

viewscnt
Afla mai multe despre
stadionul giulești
rapid