Google lansează mai multe funcții dedicate Campionatului Mondial de Fotbal

Google lansează mai multe funcții dedicate Campionatului Mondial de Fotbal
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 11 iun 2018

Google anunță că utilizatorii săi vor avea la dispoziție mai multe instrumente pentru a urmări online desfășurarea meciurilor de la turneul final de fotbal din Rusia.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Gigantul american și-a dotat mai multe din produsele proprii cu funcții noi sau îmbunătățite prin care microbiștii pot sta la curent cu evoluțiile naționalelor calificate la Campionatul Mondial de Fotbal care debutează pe 14 iunie.

Primul pe listă este chiar motorul de căutare Google Search, care va afișa rezultate și statistici privind meciurile și jucătorii de la Campionatul Mondial.

În cel mult 30 de minute de la terminarea unui meci, Google va oferi inclusiv rezumate video cu cele mai importante momente ale meciurilor, deși acestea ar putea să nu fie disponibile pentru vizionare la nivel global.

Halep: Cuvintele nu pot descrie cât de fericite au fost ultimele 24 de ore pentru mine. Mesajele m-au emoționat până la lacrimi CITEȘTE ȘI Halep: Cuvintele nu pot descrie cât de fericite au fost ultimele 24 de ore pentru mine. Mesajele m-au emoționat până la lacrimi

Update-urile vor fi afișate în timp real și vor fi însoțite de imagini și postări de pe Twitter. Acestea vor putea fi trase și mutate pe ecranul telefonului, pentru ca evoluția scorului să poată fi urmărită din orice aplicație.

Înainte de începerea meciurilor, Google va afișa știri, echipele probabile, cotele de la casele de pariuri – toate aceste informații urmând a fi actualizate în timp real și pe durata meciurilor.

Pentru a avea acces la aceste informații, utilizatorul trebuie să caute pe Google pe baza cuvintelor cheie care-l interesează. Acestea pot fi o țară calificată, un meci sau un jucător în particular ori să scrie pur și simplu „world cup” pentru a avea acces la o imagine de ansamblu a turneului.

Simona Halep a câștigat finala de la Roland Garros. Performanța nu a mai fost reușită de 40 de ani de un jucător român CITEȘTE ȘI Simona Halep a câștigat finala de la Roland Garros. Performanța nu a mai fost reușită de 40 de ani de un jucător român

Nu doar Google Search s-a pregătit pentru Campionatul Mondial de Fotbal ci și alte produse Google precum asistentul digital și serviciul Google News. Acesta din urmă va avea o secțiune specială în care pot fi urmărite evoluțiile echipelor.

Din păcate pentru majoritatea utilizatorilor, facilitățile respective din Google News vor fi disponibile doar într-un număr redus de țări printre care nu se numără și România.

În fine, Google Maps promite că va ajuta utilizatorii să găsească locațiile, fie că este vorba de restaurante, hoteluri, cafenele sau altele, în care pot fi urmărite meciurile.

viewscnt
Afla mai multe despre
google
fotbal
campionatul mondial