Ion Țiriac vrea să preia velodromul Dinamo. Planul miliardarului

Ion Țiriac vrea să preia velodromul Dinamo. Planul miliardarului
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iul 2021

Omul de afaceri Ion Țiriac (82 de ani) vrea să contruiască un patinoar în locul actualului velodrom din complexul Dinamo. 

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Suprafața ocupată în acest moment de velodromul Dinamo, aflat într-o avansată stare de deteriorare, este râvnită de multă lume. A fost luată în calcul și pentru ridicarea noului stadion Dinamo, care, până la urmă, va fi construit în locul arenei vechi, arată gsp.ro.

Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program CITEȘTE ȘI Statul vine cu tichete sociale pentru sprijin educational, ajutor atât pentru familii, dar și pentru retailerii loviți de pandemie. Cum poți intra în program

Întrebat dacă intenționează să îi ajute financiar pe dinamoviștii lui Uhrin Jr., Țiriac a respins ideea și a dezvăluit noul său proiect.

„De ce să ajut? Sunt neajutorați? Eu am cerut ministrului de Interne, dar încă nu mi-a acordat nicio întrevedere pentru o altă treabă. Ei nu știu ce să facă cu acel velodrom. Dacă mi-l dă, eu aș face un patinoar, pentru că zona aia e foarte propice pentru așa ceva.

Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților CITEȘTE ȘI Gebruder Weiss face încă un pas spre digitalizare și lansează și în România portalul myGW dedicat clienților

Metroul e la doi metri, sunt iarăși jumătate de milion de locuitori în zona aia și mulți copii. Iar ai zece-douazeci de echipe din astea de la 3 ani, care îți dau în scris acum că după 15 ani vor fi naționalele țării.

Cam același lucru aș face (n.r. ca la Otopeni). N-aș face o treabă pentru competiții. Aș face o treabă cu o mie de locuri, nu 500. Tot pentru părinți, pentru cei care vin acolo să-și vadă copiii cum progreseză”, a spus Ion Țiriac, conform Telekom Sport. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ion țiriac
velodromul dinamo