Liverpool FC, la vânzare

Liverpool FC, la vânzare
Profit.ro
Profit.ro
scris 7 nov 2022

Compania americană Fenway Sports Group (FSG) a scos la vânzare clubul britanic de fotbal Liverpool FC, potrivit site-ului specializat The Athletic. Goldman Sachs și Morgan Stanley au fost angajate pentru a asista în acest proces.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

FSG deține și echipa de baseball Boston Red Sox din SUA. Grupul deține Liverpool din octombrie 2010, când l-a cumpărat de la George Gillett Jr. și Tom Hicks, scrie G4Media.ro.

FOTO Pasajul de la Domnești - deschis la sfârșitul acestei săptămâni CITEȘTE ȘI FOTO Pasajul de la Domnești - deschis la sfârșitul acestei săptămâni

În această perioadă, Liverpool l-a numit pe Jurgen Klopp în funcția de manager. A câștigat primul titlu în Premier League după 30 de ani de secetă, în sesoznul 2019-20. De asemenea, sub conducerea grupului american, Liverpool a cucerit Champions League.

De asemenea, stadionul clubului, Anfield, a fost modernizat printr-o investiție majoră de 80 de milioane de lire sterline.

Compania americană este deținută în principal de John W. Henry, care a fost unul dintre cei doi fondatori alături de președintele Tom Werner.

viewscnt
Afla mai multe despre
liverpool fc
fenway sports group