Premier League, transmisă cu sunete din jocuri în locul spectatorilor

Premier League, transmisă cu sunete din jocuri în locul spectatorilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 8 iun 2020

Transmisiunea celei mai importante competiții fotbalistice din Anglia va fi însoțită de coloana sonoră a jocurilor FIFA, pentru a combate liniștea de pe stadion cauzată de lipsa spectatorilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

În săptămânile dinaintea reînceperii Premier League, Sky Sports, televiziunea care deține drepturile de transmisie, și EA Sports, publisher-ul de jocuri care deține seria FIFA, vor lucra la o modalitate de a recrea atmosfera încinsă din tribune în condițiile în care acestea vor fi goale.

Meciurile din Premier League se vor relua în curând, însă, la fel ca și în alte țări, fără spectatori. Deoarece meciurile fără spectatori ar putea fi mai puțin atractive pe micile ecrane, atmosfera încinsă de pe stadioanele din Anglia va fi recreată cu ajutorul jocurilor FIFA.

Cristiano Ronaldo, primul fotbalist devenit miliardar în dolari CITEȘTE ȘI Cristiano Ronaldo, primul fotbalist devenit miliardar în dolari

Cu ajutorul EA Sports, Sky Sports va însoți meciurile transmise live cu atmosfera creată în cadrul jocurilor din seria FIFA. Aceasta va reprezenta o opțiune pentru anumite meciuri transmise prin intermediul site-ului și a aplicației oficiale.

Utilizatorii vor avea inclusiv opțiunea de a regla nivelul și intensitatea atmosferei create cu ajutorul jocurilor.

Sunetul din jocuri va trebui să fie conform desfășurării în timp real a meciurilor de fotbal, cu încurajări pentru atacurile gazdelor și atmosferă ostilă pentru momentele bune ale oaspeților.

Premier League se va relua din 17 iunie cu meciurile Aston Villa - Sheffield United și Manchester City - Arsenal.

viewscnt
Afla mai multe despre
premier league
fotbal