Premii-record de la UEFA la Campionatul European

Premii-record de la UEFA la Campionatul European
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2021

La Euro 2020, fondul total de premii a fost de 331 de milioane, cu 30 mai mult decât în ediția din 2016, în ciuda pandemiei. Bani care vor ajunge și la cluburile care au avut jucători implicați.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Calificarea a însemnat 9,25 milioane, fiecare victorie în faza grupelor a garantat un milion, în timp ce trecerea în optimile de finală - 1,5 milioane, intrarea în sferturile de finală - 2,5 milioane, atingerea semifinalei - 4 milioane, pentru finală - 5 milioane și încă 3 milioane pentru cei care au ridică trofeul, italieni. Italia s-a îmbogățit cu 28,25 milioane, arată Hotnews.ro.

Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial CITEȘTE ȘI Transformarea digitală, răspunsul industriei asigurărilor la provocările pandemiei. Emiterea și plata online a polițelor au crescut exponențial

În 2016, Portugalia a câștigat 25,5 milioane, dar, de data aceasta lusitanii, precum și finalista de atunci, Franța, și Germania sunt printre echipele naționale care au încasat mai puțin, având în vedere că n-au mers prea departe după ieșirea din grupe: 12,25 milioane pentru Germania și Portugalia (precum Croația și Țara Galilor), 12,75 milioane pentru Franța (la egalitate cu Suedia și Austria), iar Olanda a pus mâna pe 13,75 milioane.

Dintre echipele eliminate în sferturile de finală, Belgia a primit 16,25 milioane, comparativ cu 14,25 milioane pentru Ucraina și 14,75 milioane pentru Elveția și Cehia.

Surpriza Danemarca s-a oprit la 18,25 milioane, cu un milion mai puțin decât cealălaltă semifinalistă învinsă, Spania (19,25 milioane).

OMS denunță \ CITEȘTE ȘI OMS denunță "lăcomia" celor care se gândesc la injectarea unei a treia doze de vaccin anti-Covid, a cărei necesitate nu a fost dovedită

UEFA va plăti un total de 130 de milioane de euro cluburilor care au dat jucătorii echipelor naționale pentru Campionatul European, pe baza numărului de zile în care jucătorii au rămas la dispoziția diferiților antrenori: printre echipele cu cele mai multe convocări ale jucătorilor de top sunt Manchester City, Chelsea, Juventus, Atalanta și Inter.

În 2016, de exemplu, Juventus a primit 3,5 milioane, Liverpool - 3,4 milioane și Tottenham - 3,0 milioane.

viewscnt
Afla mai multe despre
uefa
italia
premii