VIDEO Arbitru român, acuzat de rasism. Scandal în Liga Campionilor, jucătorii s-au retras

VIDEO Arbitru român, acuzat de rasism. Scandal în Liga Campionilor, jucătorii s-au retras
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 dec 2020

UEFA a anunțat că va efectua o anchetă aprofundată după incidentul de la meciul PSG - Istanbul Bașakșehir din Liga Campionilor, în care arbitrul Sebastian Colțescu este acuzat de rasism.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară
2,3 milioane de euro economisiți ca urmare a integrării tehnologiilor IT pentru optimizarea proceselor logistice CITEȘTE ȘI 2,3 milioane de euro economisiți ca urmare a integrării tehnologiilor IT pentru optimizarea proceselor logistice

"UEFA are cunoștință de un incident din meciul din Liga Campionilor intre PSG și Istanbul Basaksehir și va efectua o anchetă aprofundată. Rasismul și discriminarea sub toate formele sale nu-și au locul în fotbal ”, a precizat UEFA, într-un comunicat de presă postat pe Twitter.

Meciul PSG-Istanbul BB, din etapa a VI-a, ultima, a Grupei H a Ligii Campionilor, arbitrat de români, a fost întrerupt, în minutul 16, la scorul de 0-0, scrie News.ro.

CITEȘTE ȘI Avantaj Client 8.087 euro TVA inclus pentru Sprinter 314 CDI Furgon, 11 mc, cu tracțiune față. Îndreaptă-te spre reușită!

Turcii au părăsit terenul după ce arbitrul de rezervă Sebastian Colțescu a folosit cuvântul "negru" la adresa unei persoane din staff-ul echipei din Istanbul.

Oaspeții au protestat deseori la deciziile arbitrului de centru Ovidiu Hațegan, iar Sebastian Colțescu l-a atenționat pe central că o persoană din staff-ul echipei turce trebuie sancționată. Colțescu a folosit cuvântul "negru" indicându-i centralului Hațegan acea persoană.

Hațegan l-a eliminat pe antrenorul secund Pierre Webo, fost internațional camerunez, iar turcii au decis să iasă de pe teren după mai multe discuții cu brigada și cu alți oficiali ai meciului.

Jucătorii echipei Istanbul Bașakșehir au părăsit după aproape două ore Stadionul Parc des Princes, refuzând să mai dispute meciul cu PSG din Liga Campionilor, în urma scandalului de rasism în care este implicat Sebastian Colțescu. UEFA a stabilit că partida se va relua miercuri, de la ora 19.55, cu o altă brigadă de arbitri.

viewscnt
Afla mai multe despre
rasism
sebastian colțescu
uefa