VIDEO David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 100 metri liber la Campionatele Mondiale de Natație pentru juniori

VIDEO David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 100 metri liber la Campionatele Mondiale de Natație pentru juniori
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2022

David Popovici a cucerit medalia de aur la proba de 100 m liber, la Campionatele Mondiale de Natație pentru juniori de la Lima.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

David Popovici s-a clasat pe primul loc cu timpul cu timpul de 47.13.

Noul Dacia Spring, schimbări majore în 2024 CITEȘTE ȘI Noul Dacia Spring, schimbări majore în 2024

Pe următoarele locuri s-au clasat croatul Jere Hribar, cu timpul 49.37 și cipriotul Nikolas Antoniou, cu timpul 49.91.

Patrick Sebastian Dinu s-a clasat pe poziția a cincea (50,09), scrie News.ro.

”Ce final frumos de reprezentație pentru David Popovici la Campionatele Mondiale de Natație pentru juniori de la Lima! Sportivul român în vârstă de 17 ani a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber cu timpul de 47.13 s. David a dominat clar finala, terminând cursa la peste două secunde față de locul secund, ocupat de Jere Hribar (Croația) – 49.37 s. Pe locul trei s-a clasat Nikolas Antoniou (Cipru) – 49.91 s”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Federației Române de Natație.

Joi, David Popovici a cucerit și medalia de aur în proba de 200 m liber la Campionatul Mondial de înot pentru juniori de la Lima, stabilind un nou record al competiției.

Bianca Costea a câștigat medalia de aur în proba de 50 m liber, la CM de natație pentru juniori

Sportiva Bianca Costea a câștigat medalia de aur în proba de 50 metri liber, la Campionatul Mondial de natație pentru juniori,.

Ea a încheiat cursa în 25 de secunde și 35 de sutimi.

Sportiva pregătită de Adrian Rădulescu a fost urmată pe podium de italiencele Sara Curtis (25.53 s) și Matilde Biagotti (25.60 s).

În finala probei de 1.500 m liber de la Campionatul Mondial de înot pentru juniori, Vlad Stancu, sportivul pregătit de Iulia Becheru ,a cucerit medalia de bronz. Timpul său din finală a fost de 15:17.97 min.

Este a treia medalie pentru Vlad Stancu la Lima, după argintul de la 400 m liber și bronzul de la 800 m liber.

România a încheiat competiția de la Lima cu 8 medalii: 4 de aur, 2 de argint și 2 de bronz

viewscnt
Afla mai multe despre
david popovici
campionate mondiale de natație