Vila lui Gheorghe Hagi din Pipera și reședința unui ambasador, sparte de hoți, de sărbători

Vila lui Gheorghe Hagi din Pipera și reședința unui ambasador, sparte de hoți, de sărbători
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 ian 2018

Vila lui Gheorghe Hagi din Pipera și reședința ambasadorului Republicii Pakistan au fost sparte de hoți, în perioada sărbătorilor, iar polițiștii au un cerc de suspecți și au deschis dosar penal pentru furt calificat. Prejudiciul nu a fost încă stabilit.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Ilfov, Ciprian Romanescu, a precizat pentru News.ro că în intervalul sfârșitul lunii decembrie - începutul lunii ianuarie, au avut loc spargeri la două locuințe din zona Pipera. El a menționat că nu se poate preciza exact când au avut loc acestea pentru că proprietarii au lipsit de acasă, nici acum nu au revenit, iar sesizările la Poliție au fost făcute recent de către angajați ai acestora. Din acest motiv, nici prejudiciul nu a fost încă stabilit.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru furt calificat, fac cercetări și au un cerc de suspecți.

Purtătorul de cuvânt al IJP Ilfov a mai precizat că una dintre case era păzită de o firmă de pază, iar cealaltă de Jandarmerie.

Simona Halep are avantaje neașteptate de când a devenit numărul 1 în tenis: Mese gratuite la resturante CITEȘTE ȘI Simona Halep are avantaje neașteptate de când a devenit numărul 1 în tenis: Mese gratuite la resturante

Este vorba despre reședința ambasadorului Republicii Pakistan, care are asigurată paza de jandarmi, iar cealaltă locuință îi aparține, potrivit unor surse, lui Gheorghe Hagi.

În legătură cu evenimentul produs la reședința ambasadorului Republicii Pakistan, Jandarmeria București precizează că, în baza protocoalelor încheiate, se asigură paza obiectivului cu un post permanent, asigurat cu un jandarm.
 
”Obiectivul este situat într-un complex de vile și se învecinează cu proprietăți private, vile cu 1, 2 etaje. Jandarmul nu are vizibilitate și nu poate interveni decât la intrarea principală în obiectiv, iar reședința nu are camere de supraveghere conectate la cabina jandarmului sau alt sistem de alarmă care să atragă atenția asupra faptului că se întâmplă ceva în interior”, precizează Jandarmeria care mai menționează că pătrunderea în interiorul obiectivului nu s-a făcut prin zona supravegheată de jandarm.
viewscnt
Afla mai multe despre
hagi
vila
casa
hoti
spargere
sarbatori
ambasador
pakistan