Williams, despre victoria lui Halep: "Jos pălăria!" John McEnroe: "Cel mai bun retur pe care l-am văzut vreodată"

Williams, despre victoria lui Halep: "Jos pălăria!" John McEnroe: "Cel mai bun retur pe care l-am văzut vreodată"

Sursă foto: Captură Eurosport

Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2019

"Simona Halep o înmărmurește pe Serena Williams și câștigă primul Wimbledon din carieră", titrează publicația britanică The Guardian, după victoria în două seturi a româncei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"A jucat excepțional, jos pălăria, felicitări pentru tot. Mă bucur de acest sport, îmi place să joc aici, echipa mea este minunată, mulțumesc pentru tot sprijinul", a declarat Williams după meci.

Fostul mare campion John McEnroe a spus, după un schimb spectaculos de mingi câștigat in extremis de Halep: "Acesta este cel mai bun retur pe care l-am văzut vreodată".

După meci, McEnroe a continuat laudele la adresa Simonei. "Sunt uluit. Simona este uriașă în acest punct al carierei sale. A fost sportiva superioară. Nu mă gândeam că o va intimida atât de mult pe Serena Williams. Halep a dominat-o total. Nici măcar nu a fost un meci. Sunt foarte rare situațiile în viață când îți iese totul atât de bine, iar astăzi s-a întâmplat", a declarat fostul mare campion american, citat de BBC.

VIDEO Clădirea unui post de televiziune din Kiev, atacată cu lansatoare de grenade CITEȘTE ȘI VIDEO Clădirea unui post de televiziune din Kiev, atacată cu lansatoare de grenade

Numai trei greșeli neforțare a comis Simona Halep în finala jucată, sâmbătă, la Wimbledon, cu Serena Williams și câștigată după 6-2, 6-2, în 55 de minute, scrie News.ro.

În același timp, Halep a trimis 13 lovituri direct câștigătoare. Serena Williams a avut mai multe lovituri câștigătoare, 17, dar a comis și 26 de greșeli neforțate.

Serviciul Simonei Halep a fost la cele mai înalte cote din cariera ei: 76 la sută reușită a primului, nicio dublă greșeală (68 pentru rivală). Dintre acestea, a convertit în puncte 83 la sută (59 la sută Williams). Și serviciul al doilea a fost rezonabil, cu 45 la sută puncte făcute cu el (47 la sută, Williams).

Bogatul investitor în fonduri speculative Jeffrey Epstein, acuzat de abuzare de minori, a încercat să cumpere martori CITEȘTE ȘI Bogatul investitor în fonduri speculative Jeffrey Epstein, acuzat de abuzare de minori, a încercat să cumpere martori

Tot ca o dovadă a serviciului excelent al româncei este și faptul că a avut de salvat doar o minge de break.

Jocul bun al Simonei Halep împotriva venirilor la fileu ale Serenei au făcut ca aceasta din urmă să convertească numai patru din 11 asemenea ocazii.

Halep a câștigat în total 55 de puncte, iar americanca numai 38. Românca a alergat 387 de metri, Williams numai 340 de metri.

Simona Halep, locul 7 WTA, a câștigat turneulul de la Wimbledon, al doilea grand slam din carieră, după ce a învins-o, sâmbătă, în finală, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, după numai 55 de minute de joc.

viewscnt
Afla mai multe despre
simona halep
serena williams
wimbledon
halep victorie wimbledon