EXCLUSIV Calendarul de închidere a stațiilor de metrou, care va genera blocaje în trafic și dureri de cap călătorilor. Corporatiștii rămân fără 2 stații dintr-un foc

EXCLUSIV Calendarul de închidere a stațiilor de metrou, care va genera blocaje în trafic și dureri de cap călătorilor. Corporatiștii rămân fără 2 stații dintr-un foc
scris 14 mar 2017

Stațiile de metrou cu o singură ieșire vor fi închise pe rând, în perioada vacanței de vară din acest an, a anunțat Metrorex în urmă cu o săptămână. În total, 9 stații vor intra într-un proces de modernizare menit să schimbe sistemul de acces. Informații obținute de Profit.ro relevă că lucrările se vor întinde din 15 iunie până pe 27 iulie și vor afecta pe rând câte o stație sau chiar două stații în aceeași săptămână.

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Directorul Metrorex a precizat anterior că stațiile vor fi închise, fiecare, aproximativ o săptămână.

Primele două stații care vor fi închise sunt Apărătorii Patriei și Tineretului, ambele pe Magistrala 2, ce mai importantă din rețea, au arătat, pentru Profit.ro, surse autorizate.

Cele două stații vor fi modernizate în intervalul 15 și 22 iunie, când vor fi, deci, închise. Calendarul a fost astfel gândit având în vedere că vacanța de vară a elevilor începe pe 17 iunie.

Din 22 iunie și până în 20 iulie vor urma stațiile Constantin Brâncoveanu (M2), Pantelimon (M1), Costin Georgian (M1), Dimitrie Leonida (M2) și Basarab (M4), care vor fi renovate, câte două, la distanță de o săptămână, cu excepția unei săptămâni din acest interval în care va fi închisă o singură stație.

GALERIE FOTO Cei 120 de români care au fugit dintr-un restaurant spaniol fără să plătească au fost găsiți pe Facebook. Nu sunt la prima lovitură CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Cei 120 de români care au fugit dintr-un restaurant spaniol fără să plătească au fost găsiți pe Facebook. Nu sunt la prima lovitură

Ultimele două stații care vor fi închise, în perioada 20-27 iulie, sunt Pipera (M2) și Aurel Vlaicu (M2), probabil cele mai aglomerate din Capitală, fiind intens folosite dimineața și seara, la ore de vârf, în principal de către corporatiști având în vedere numărul mare de clădiri de birouri plasate în zona celor două ieșiri. Aceste două stații sunt programate să fie închise în aceeași săptămână.

Închiderea tuturor acestor stații va crea dificultăți locuitorilor din zonă și va genera probleme de trafic.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
metrorex
inchidere metrou
pipera
corporatisti