Primul restaurant subacvatic din Europa a fost deschis astăzi în Norvegia, peste 7.000 de clienți având deja rezervări pentru a lua masa printre pești, relatează Reuters.
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Restaurantul, denumit "Under", care înseamnă și "minune" în limba norvegiană, se prezintă sub forma unui tub mare de beton parțial scufundat în Marea Nordului, în sudul Norvegiei scrie Agerpres.
CITEȘTE ȘI Deținuții vor putea executa închisoarea acasă, sub supraveghere electronică - proiectul de lege va fi adoptat peste câteva luniInițial, intrarea în restaurantul Under dă senzația accesului într-o saună, cu scânduri de lemn care acoperă secțiunea superioară, însă coborârea pe scările ce măsoară opt metri lungime te conduce într-o zonă de luat masa cu o capacitate de 40 de persoane și o fereastră transparentă gigantică spre ocean.
O masă completă cu 18 feluri pe bază de ingrediente locale și fructe de mare poate costa până la 3.700 de coroane (430 de dolari) de persoană, cu băuturile incluse.