Ministrul rus de Externe îi acuză pe americani de ”hoție în lumina zilei”, după impunerea de precondiții pentru returnarea unor proprietăți din SUA

Ministrul rus de Externe îi acuză pe americani de ”hoție în lumina zilei”, după impunerea de precondiții pentru returnarea unor proprietăți din SUA
scris 17 iul 2017

Ministrul de Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a acuzat luni după-amiază partea americană de ”hoție în lumina zilei”, după anunțarea unor precondiții pentru returnarea proprietăților diplomatice confiscate în New York și Maryland în urma ultimelor sancțiuni impuse de către administrația Obama, transmite Reuters.

Barack Obama a decis în luna decembrie confiscarea a două proprietăți diplomatice și expulzarea imediată a 35 de diplomați ruși, ca urmare a dezvăluirii implicării agenților ruși în atacurile cibernetice asupra instituțiilor democraților din Statele Unite, arată news.ro.

Moscova a precizat că multe vor depinde de rezultatele unei întâlniri dintre viceministrul de Externe Serghei Riabkov și subsecretarul de stat Thomas Shannon.

Cei doi diplomați vor urma să vorbească despre disputa diplomatică în timpul unei întâlniri de la Washington.

Spania: Vânzări de „gunoaie” financiare ale bulei bancaro-imobiliare în valoare de 30 miliarde euro CITEȘTE ȘI Spania: Vânzări de „gunoaie” financiare ale bulei bancaro-imobiliare în valoare de 30 miliarde euro

Lavrov a discutat și despre sentimentele antiruse din Statele Unite, care pun o piedică în ajungerea la un acord pe probleme globale între Washington și Moscova.

De asemenea, acesta a susținut că Rusia și Statele Unite vor depune toate eforturile pentru a găsi un răspuns față de îngrijorările israelienilor cu privire la crearea unor zone de ”dezescaladare” în Siria.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
lavrov
sua
hotie