Rusia va interzice străinilor să folosească mamele sale surogat

Rusia va interzice străinilor să folosească mamele sale surogat
Profit.ro
Profit.ro
scris 27 nov 2022

Rusia va adopta în curând o lege care va interzice străinilor să recurgă la serviciile mamelor surogat din Federația Rusă, a declarat președintele Dumei de Stat (camera inferioară a parlamentului federal rus), Viaceslav Volodin, duminică, când în Rusia se sărbătorește Ziua Mamei, relatează Reuters, preluată de Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Serviciile mamelor surogat cu plată sunt legale în Rusia, dar această practică este criticată de grupurile religioase drept comercializare a nașterii copiilor.

România majorează exporturile de energie în Republica Moldova, dar și prețurile. Încă doi producători au încheiat contracte bilaterale cu furnizorul de stat Energocom CITEȘTE ȘI România majorează exporturile de energie în Republica Moldova, dar și prețurile. Încă doi producători au încheiat contracte bilaterale cu furnizorul de stat Energocom

"Trebuie făcut totul pentru a proteja copiii prin interdicția pentru străini de a utiliza serviciile mamelor surogat din Rusia", susține Volodin într-o postare pe aplicația de mesagerie Telegram. "Vom adopta o decizie în acest sens la începutul lunii decembrie", adaugă el.

Potrivit șefului Dumei, aproximativ 45.000 de copii născuți de mame surogat din Rusia au fost duși în străinătate în ultimii ani. "Traficul de copii este inacceptabil", mai spune el.

viewscnt
Afla mai multe despre
mame surogat
rusia mame surogat
trafic copii
adoptii