Producătorul local de aplicații online Zitec își extinde echipa cu 30%, la 130 de persoane

Producătorul local de aplicații online Zitec își extinde echipa cu 30%, la 130 de persoane
scris 28 mar 2016

Zitec, unul dintre principalii producători locali de aplicații online, cu afaceri de 4,5 milioane de euro anul trecut, vrea să își extindă echipa cu până la 30% pe parcursul acestui an, la un total de 130 angajați.

"În cadrul procesului de recrutare sunt căutați candidați atât din București, cât și din provincie, care să ocupe pozițiile deschise de PHP Developer, Magento Developer, Drupal Developer, Quality Assurance Engineer, System Administrator, Online Marketing Specialist și Project Manager", se arată într-un comunicat al companiei.

Candidații din provincie care doresc să se mute în București și să se alăture echipei primesc la angajare o primă de relocare. 

 Marius Bostan, MCSI: Dacă scoatem antenele din orașe, România va ieși din topul țărilor cu internet de mare viteză CITEȘTE ȘI Marius Bostan, MCSI: Dacă scoatem antenele din orașe, România va ieși din topul țărilor cu internet de mare viteză

Sunt vizați candidați pe toate nivelurile de experiență, inclusiv Entry-Level. Pentru a aplica pentru pozițiile de tip Entry-Level, sunt necesare doar cunoștințe de bază de programare, în timp ce în cazul pozițiilor Middle-Level, pot trimite CV-uri persoane care au cunoștințe tehnice PHP, .NET, Magento și Drupal, dar și 2-3 ani experință în dezvoltare web.

O altă cerință necesară la angajare este cunoașterea limbii engleze, la nivel scris și vorbit.

În prezent, echipa Zitec cuprinde peste 100 de angajați.

Producătorul lucrează atât cu clienți din România (60%), cât și cu parteneri din străinătate, care își desfășoară activitatea în țări precum Statele Unite ale Americii, Elveția, Marea Britanie, Turcia, Olanda, Germania, Cipru, Franța, Italia și Ungaria. Printre cei mai importanți clienți ai Zitec se numără STMicroelectronics, Network One Distribution, Depanero, Paravion, Flanco, PayU și Lovecrafts.

Anul trecut, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 37%, iar pentru 2016 reprezentanții Zitec mizează pe continuarea trendului ascendent și pe dezvoltarea segmentului propriu de online marketing.

Ponderea serviciilor de online marketing în cifra de afaceri a companiei a fost de 15% anul trecut, însumând aproximativ 700.000 de euro, în creștere cu 35% față de 2014.

Zitec este controlată de Alexandru și Simona Lăpușan (90,90%).

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
zitec
angajări
estimări