Deloitte România recrutează peste 60 de tineri care vor să lucreze în consultanță fiscală și audit

Deloitte România recrutează peste 60 de tineri care vor să lucreze în consultanță fiscală și audit
scris 7 mar 2016

Deloitte România recrutează peste 60 de tineri care doresc să urmeze o carieră în consultanță fiscală și audit, campania desfășurându-se în București, Iași, Brașov, Cluj-Napoca și Timișoara, a anunțat compania.

”Un start bun în carieră este esențial pentru traseul profesional al unui tânăr. În procesul de recrutare, aspirațiile tinerilor sunt la fel de importate ca și experiența din CV, deoarece ne dorim oameni motivați care să-și pună amprenta asupra mediului de afaceri viitor”, a spus Ahmed Hassan, Country Managing Partner Deloitte România.

Potrivit celui mai recent studiu Deloitte Millennial Survey, noua generație de lideri caută angajatori cu valori și aspirații comune, care oferă oportunități de leadership și mentorat și încurajează echilibrul carieră-viața profesională.

„Pe lângă experiență sau educația aplicanților, ne interesează foarte mult personalitatea și valorile lor, ce îi motivează și cum vor să arate viitorul lor”, a adăugat Hassan.

În cadrul acestei campanii -  Talent feels@home at Deloitte - are loc și cea de-a doua ediție a Deloitte Students’ Academy, prin intermediul căreia studenții în ani terminali au posibilitatea de a afla, în cadrul unor ateliere susținute de specialiștii firmei și al unor sesiuni de shadowing cu managementul companiei, o perspectivă reală despre lucrul într-o firmă de consultanță multinațională. La finalul programului, studenții pot primi oferte de angajare.

viewscnt
Afla mai multe despre
deloitte
recrutare
consultanță