Fondul de Garantare a Creditelor IMM simplifică procedurile de acordare a garanțiilor pentru firme în Programul Start-Up Nation

Fondul de Garantare a Creditelor IMM simplifică procedurile de acordare a garanțiilor pentru firme în Programul Start-Up Nation
scris 27 nov 2017

Expirarea Certificatului de Atestare Fiscală pe parcursul procesului de analiză nu va mai constitui un motiv de respingere a dosarelor depuse de firme în Programul Start-Up Nation, anunță Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderile Mici și Mijlocii, ca metodă de fluidizare a procesului de avizare a garanțiilor pentru acest program.

Astfel, începând de marți, 28 noiembrie, pentru solicitarile de garanții pentru care nu este cerută contragarantarea, Certificatul de Atestare Fiscală va trebui să fie în termenul de valabilitate la data aprobării finanțării de către bancă.

Clienții de private banking ai ING România trebuie să aleagă, până la finele anului, dacă vor fi transferați la ING Luxemburg sau rămân cu conturile gestionate local prin Home Bank CITEȘTE ȘI Clienții de private banking ai ING România trebuie să aleagă, până la finele anului, dacă vor fi transferați la ING Luxemburg sau rămân cu conturile gestionate local prin Home Bank

În acest fel, expirarea Certificatului de Atestare Fiscală pe parcursul procesului de analiză nu mai constituie un motiv de respingere a dosarelor solicitanților.

Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) este o instituție financiară nebancară, cu capital de risc, înființată în scopul facilitării accesului IMM-urilor la finanțări, prin acordarea de garanții pentru instrumentele de finanțare contractate de la bănci comerciale sau din alte surse.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
imm
garantare
start-up nation