Instanța Supremă a admis redeschiderea unui dosar privind Tel Drum în care este implicat și Liviu Dragnea

Instanța Supremă a admis redeschiderea unui dosar privind Tel Drum în care este implicat și Liviu Dragnea
scris 1 oct 2018

Instanța Supremă a admis cererea DNA de redeschidere a unui dosar privind Tel Drum, în care apare și numele lui Liviu Dragnea.

"Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție. În temeiul art.335 alin. (4) și alin. (41) Cod procedură penală, confirmă redeschiderea urmăririi penale dispusă prin ordonanța nr. 117/II-2/2018 din 03 iulie 2018, în dosarul nr.337/P/2009 (986/P/2014) al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție - Secția de combatere a corupției numai in rem și numai cu privire la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice, prevăzută de art.132 din Legea nr.78/2000 raportat la art.248 Cod penal de la 1969, scrie News ro.

DOCUMENT Noul program Start-Up Nation: Avans de până la 30%, punctaje schimbate la evaluarea online a planului de afaceri CITEȘTE ȘI DOCUMENT Noul program Start-Up Nation: Avans de până la 30%, punctaje schimbate la evaluarea online a planului de afaceri

Instanța a menținut "celelalte dispoziții ale rezoluției din data de 14 octombrie 2013, respectiv cele referitoare la neînceperea urmăririi penale cu privire la infracțiunea de stabilire cu intenție a unei valori diminuate a activelor unei societăți, prevăzută de art 10 lit. a) din Legea nr.78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție".

Alături de numele lui Liviu Dragnea, mai apar alte șase nume inclusiv cel al lui Marian Fișcuci, fost patron al Tel Drum.

viewscnt
Afla mai multe despre
teldrum
liviu dragnea