NAFTA: Mexicul se așteaptă la un acord favorabil tuturor părților

NAFTA: Mexicul se așteaptă la un acord favorabil tuturor părților
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 oct 2017

Mexicul, care renegociază în prezent Acordului Nord-American de Comerț Liber (NAFTA) cu Statele Unite și Canada, se așteaptă la un tratat benefic pentru cele trei părți, a afirmat guvernatorul băncii centrale a Mexicului, Agustin Carstens.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Kasparov vine în premieră în România. Detalii AICI

"Mexicul este pe punctul de a negocia în mod real cu bună-credință și speră să se ajungă la un acord", a declarat Agustin Carstens care prezidează, de asemenea, Comitetul Monetar și Financiar (CMFI), organul de conducere a Fondului Monetar Internațional (FMI), scrie Agerpres.

Teren de golf inaugurat în județul Alba. Investiția de 15 milioane euro a fost realizată de deținătorul companiei Transavia CITEȘTE ȘI Teren de golf inaugurat în județul Alba. Investiția de 15 milioane euro a fost realizată de deținătorul companiei Transavia

Negociatorii Statelor Unite, Canadei și Mexicului s-au reunit miercuri, la Arlington, în apropiere de Washington, pentru a continua până marți discuțiile vizând modernizarea NAFTA.

viewscnt
Afla mai multe despre
nafta
mexic