Nou lider al departamentului de Audit al EY România

Nou lider al departamentului de Audit al EY România
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 feb 2019

Nicolas Sabran preia conducerea departamentului de Audit al EY România, începând cu luna februarie 2019.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Nicolas Sabran are 30 de ani de experiență în practica auditului la EY Franța, având responsabilități atât la nivel local, cât și la nivel național. Timp de 10 ani a condus activitatea de audit la Lyon și a fost Markets Leader pentru birourile regionale franceze. De asemenea, 6 ani a fost membru ales al Consiliului Partenerilor din Franța (organism guvernamental). Domeniile specifice de expertiză ale lui Nicolas Sabran includ auditul situațiilor financiare consolidate în conformitate cu IFRS și GAAP, care se ocupă în special de marii clienți internaționali, precum și de proiectele specifice, cum ar fi IPO-urile și activitatea TAS.

ULTIMA ORĂ Cifrele proiectului de buget pentru acest an. TABEL alocări pe ministere CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Cifrele proiectului de buget pentru acest an. TABEL alocări pe ministere

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 260.000 de angajați în peste 700 de birouri din 150 de țări și venituri de aproximativ 34,8 miliarde de dolari în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2018.

EY este prezenta în România din 1992 și are birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași. 

viewscnt
Afla mai multe despre
ey romania
nicolas sabran
audit