Nouă decizie: Alocațiile pentru copii vor fi indexate cu rata inflației

Nouă decizie: Alocațiile pentru copii vor fi indexate cu rata inflației
scris 11 sep 2019

Alocațiile de stat pentru copii vor fi indexate cu rata inflației, a decis astăzi Comisia de muncă a Camerei Deputaților.

Noua decizie urmează să fie supusă votului în plen.

Din luna mai, alocațiile pentru copii sunt plătite la un nivel majorat, de 300 lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap, de 150 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani și 18 ani și de 300 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani și 18 ani, în cazul copilului cu handicap.

CONFIRMARE FOTO Lanțul Burger King a lansat planul de relansare pe piața din România CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO Lanțul Burger King a lansat planul de relansare pe piața din România

Parlamentul a adoptat, în februarie, proiectul bugetului de stat pentru 2019, principala modificare adusă de legislativ reprezentând creșterea alocației lunare de stat pentru copii.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
alocatii
copii
deficit
majorare
guvern
ordonanta
buget
promulgare