Omul de afaceri Horia Simu va fi pus în libertate

Omul de afaceri Horia Simu va fi pus în libertate
Profit.ro
Profit.ro
scris 21 dec 2018

Omul de afaceri Horia Simu, condamnat la patru ani de închisoare cu executare pentru cumpărare de influență, va fi pus în libertate, după ce Completul penal 1 de 5 judecători al ICCJ a decis suspendarea executării pedepsei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Executarea pedepsei în cazul său este suspendată până la soluționarea definitivă a contestației în anulare depuse de Simu, termenul find stabilit în 21 ianuarie 2019, scrie News.ro.

Sorin Ovidiu Vântu, trimis în judecată în dosarul numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării CITEȘTE ȘI Sorin Ovidiu Vântu, trimis în judecată în dosarul numirii lui Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunării

În septembrie 2015, fosta șefă a DIICOT Alina Bica și fostul șef al ANAF Șerban Pop au fost trimiși în judecată pentru luare de mită și respectiv complicitate la dare de mită, pentru soluționarea favorabilă a unui dosar al omului de afaceri Horia Simu, acuzat de dare de mită. Alina Bica a fost achitată în acest dosar, iar Șerban Pop a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafice de influență.

Șerban Pop a beneficiat și el de suspendarea executării pedepsei.

viewscnt
Afla mai multe despre
horia simu
pedeapsa