Percheziții în cinci județe într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de trei milioane de lei

Percheziții în cinci județe într-un dosar de evaziune fiscală cu prejudiciu de trei milioane de lei
scris 14 iun 2018

Polițiștii din Călărași fac percheziții, joi, în județele Ialomița, Constanța, Ilfov, Giurgiu și Iași, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani în care prejudiciul este estimat la trei milioane de lei.

Potrivit Poliției Române, în perioada 2014 - 2016, reprezentanții unor societăți comerciale din județul Călărași ar fi înregistrat fictiv achiziții de bunuri, în valoare de aproximativ 4.000.000 de lei, de la firme “fantomă”, pentru a se sustrage de la plata obligațiilor fiscale, scrie News.ro.

Noi condiții privind acordarea tichetelor de masă, cadou, de creșă și voucherelor de vacanță CITEȘTE ȘI Noi condiții privind acordarea tichetelor de masă, cadou, de creșă și voucherelor de vacanță

Prejudiciul cauzat bugetului de stat este de aproximativ 550.000 de lei, iar suma supusă procesului de spălare a banilor este estimată la 3.000.000 de lei.

În urma pechezițiilor care au loc joi dimineață în județele Ialomița, Constanța, Ilfov, Giurgiu și Iași,  polițiștii vor pune în aplicare 5cincimandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie duse pentru la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
perchezitii
evaziune fiscala