Perchezitii în cinci județe și în București, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor

Perchezitii în cinci județe și în București, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 nov 2018

Polițiștii din Argeș și luptători din cadrul Serviciului Pentru Acțiuni Speciale Argeș fac, miercuri, 13 percheziții domiciliare, în București și în cinci județe, la locuințele unor persoane și sediile unor societăți comerciale, bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor. Prejudiciul este estimat la peste 3,2 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea  Criminalității Economice Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, fac, miercuri, 13 percheziții domiciliare, pe raza județelor Argeș, Mureș, Neamț, Arad, Călărași și pe raza municipiului București, la locuințele unor persoane și sediile unor societăți comerciale, bănuite de săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în domeniul construcțiilor, scrie News.ro.

Guvernul acordă 491 milioane lei ca ajutor de stat pentru 9 companii, care investesc în total 1,3 miliarde lei. Printre beneficiari, TeraPlast, Therme și Romaqua. LISTA completă CITEȘTE ȘI Guvernul acordă 491 milioane lei ca ajutor de stat pentru 9 companii, care investesc în total 1,3 miliarde lei. Printre beneficiari, TeraPlast, Therme și Romaqua. LISTA completă

Din cercetări polițiștii au stabilit că, în perioada 2010 - 2012, cei în cauză ar fi înregistrat în evidența fiscală și declarat organelor fiscale achiziții fictive de bunuri și servicii, cu scopul sustragerii de la îndeplinirea obligațiilor fiscale. În urma activității infracționale prejudiciul adus bugetului consolidat al statului este de peste 3.200.000 de lei.

Cincisprezece persoane vor fi duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.

La acțiune participă polițiști din cadrul Inspectoratelor de Poliție Județene Mureș, Neamț, Arad, Călărași și Poliția Sectorului 2 București.

viewscnt
Afla mai multe despre
perchezitii
evaziune fiscala