Peste 17.000 de produse de parfumerie și cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii din Ilfov

Peste 17.000 de produse de parfumerie și cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii din Ilfov
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 feb 2019

Peste 17.000 de produse de parfumerie și cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, au fost găsite de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Poliția Județeană Ilfov într-un depozit. Marfa a fost confiscată, valoarea acesteia fiind estimată la 1,5 milioane de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

Poliția Județeană Ilfov arată, într-un comunicat de presă de vineri, că polițiștii au acționat în baza unor informații proprii în complexul comercial din sectorul 2 Bucuresti, unde au depistat, joi, un depozit cu punct de vânzare în care trei persoane dețineau în vederea comercializării peste 17.000 de produse de parfumerie și cosmetice, susceptibile a fi contrafăcute, reprezentând mărci cunoscute, scrie News.ro.

Impozite mai mari în acest an pentru proprietarii de spații. Cum poți plăti impozitul minim pe clădire CITEȘTE ȘI Impozite mai mari în acest an pentru proprietarii de spații. Cum poți plăti impozitul minim pe clădire

Bunurile au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, iar valoarea acestora este estimată la 1,5 milioane de lei.

În fapt, persoanele bănuite ar fi comercializat în județul Ilfov și municipiul București produse de parfumerie și cosmetice purtând denumirile unor mărci celebre, produse susceptibile a fi contrafăcute și comercializate fără acordul titularilor de mărci.

Cercetarile vor fi continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar față de persoanele identificate a fost dispusă măsura efectuării în continuare a urmăririi penale, pentru "punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”.

viewscnt
Afla mai multe despre
produse de parfumerie
confiscare