PwC România își extinde echipa cu trei noi parteneri

PwC România își extinde echipa cu trei noi parteneri

Andreea Mitiriță, Manuela Guia, Monica Movileanu

scris 3 iul 2018

Compania de consultanță fiscală PwC România și-a extins echipa cu trei noi parteneri în cadrul departamentelor de audit și consultanță fiscală și juridică.

Cu o experiență de peste 14 ani, Manuela Guia devine Partener și coordonator al echipelor de concurență, industria farmaceutică, protecția datelor și a consumatorilor, proprietate intelectuală  și sector public în cadrul Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică al PwC România.

Glencore, cel mai mare comerciant de materii prime, cu operațiuni și în România - somat să prezinte autorităților SUA documente sub Legea privind practicile de corupție în străinătate. Acțiunile traderului se prăbușesc CITEȘTE ȘI Glencore, cel mai mare comerciant de materii prime, cu operațiuni și în România - somat să prezinte autorităților SUA documente sub Legea privind practicile de corupție în străinătate. Acțiunile traderului se prăbușesc

Începând cu 1 iulie Andreea Mitiriță este Partener în cadrul Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică al PwC România. În domeniul consultanței fiscale lucreză de 15 ani, cu experiență în proiecte de restructurări de modele de afaceri, atât la nivel local cât și internațional, proiecte de due-dilligence, fuziuni și achiziții sau litigii fiscale. A activat timp de un an și în divizia de restructurare fiscală internațională din cadrul biroului PwC din Amsterdam, perioadă în care și-a dezvoltat experiența internațională. În acest nou rol, Andreea Mitiriță se va ocupa de clienții din sectorul energetic, anunță PwC. Va fi, de asemenea, noul lider al diviziei fiscale de M&A a PwC România și va coordona birourile regionale din Timișoara și Iași.

Tot din 1 iulie, Monica Movileanu devine partener în cadrul departamentului de Audit, unde va coordona practica de consultanță financiară și contabilă (CMAAS). Monica va avea un rol semnificativ în dezvoltarea unei strategii robuste în abordarea serviciilor de consultanță financiară și contabilă, atât la nivelul României cât și a altor teritorii din Europa de Sud-Est.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
pwc romania