Șoferii pot plăti rovinieta și taxa de pod de la Fetești prin intermediul unei aplicații de mobil

Șoferii pot plăti rovinieta și taxa de pod de la Fetești prin intermediul unei aplicații de mobil
scris 26 iul 2017

Rovinieta și taxa de pod de la Fetești pot fi plătite în prezent și prin intermediul aplicației de mobil e-rovinieta.ro, a anunțat miercuri Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR), unul dintre patronatele transportatorilor.

Autostrada Soarelui (A2) este principalul drum care face legătura între București și stațiunile de pe litoral. În timpul verii, devine unul dintre cele mai aglomerate șosele din România, scre News.ro.

Compania Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) i-a sfătuit recent pe șoferi să nu stea la cozile formate la benzinării și la stația de taxare de la Fetești și să plătească a doua zi până în ora 23.59, în condițiile în care se formează cozi la orele de vârf.

DOCUMENT Modificări importante ale Codului Fiscal, aplicabile din această săptămână. Ce se schimbă pentru firme ca TVA, impozit pe profit, taxarea abonamentelor de sănătate CITEȘTE ȘI DOCUMENT Modificări importante ale Codului Fiscal, aplicabile din această săptămână. Ce se schimbă pentru firme ca TVA, impozit pe profit, taxarea abonamentelor de sănătate

Aplicația de mobil, dezvoltată de UNTRR, poate fi descărcată gratuit din Google Play și Apple Store. Odată ce rovinieta a fost plătită, clienții primesc confirmare de livrare prin SMS și email, iar pentru rovinietele de peste 30 zile cumpărătorii sunt avertizați din timp de data de expirare, potrivit UNTRR.

”Rovinieta poate fi comandată la orice oră, 24/7, și poate fi plătită cu cardul online, prin iTransfer (ordin de plată cu confirmare și emitere instant de la BCR sau Banca Transilvania) sau prin ordin de plată tradițional la orice bancă (emiterea va fi efectuată după confirmarea sumelor în cont)”, se arată în comunicat.

Trecerile de pod de la Fetești – Cernavodă pot fi achitate anticipat sau după ce șoferii au trecut de stațiile de taxare, dar până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii.

viewscnt
Afla mai multe despre
rovinieta
taxa de pod
fetesti