Wilbur Ross: Unii aliați ai SUA vor fi exceptați de la plata taxelor vamale la importurile de oțel și aluminiu

Wilbur Ross: Unii aliați ai SUA vor fi exceptați de la plata taxelor vamale la importurile de oțel și aluminiu
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 apr 2018

Statele Unite intenționează să extindă scutirea de la plata taxelor vamale la importurile de oțel și aluminiu către unele state, dar nu către toate, atunci când va expira exceptarea lor temporară, la 1 mai, a afimat secretarul american pentru comerț, Wilbur Ross, într-un interviu acordat Bloomberg.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În data de 8 martie, șeful statului american a anunțat introducerea unor tarife de 25% la importurile de oțel și de 10% la aluminiul importat, exceptând Canada și Mexic. Ulterior, Casa Albă a anunțat suspendarea tarifelor până la 1 mai pentru importurile din statele membre ale UE, Argentina, Australia, Brazilia, Coreea de Sud, Canada și Mexic, cei mai mari parteneri comerciali ai SUA, iar negocierile continuă. După 1 mai, președintele SUA va anunța ce state vor fi exceptate permanent, scrie Agerpres.

Poliția Română, recomandări la retragerea banilor din bancomat: Verificați autenticitatea fantei în care introduceți cardul și dacă pe tastatura originală a bancomatului nu a fost aplicată o tastatură falsă CITEȘTE ȘI Poliția Română, recomandări la retragerea banilor din bancomat: Verificați autenticitatea fantei în care introduceți cardul și dacă pe tastatura originală a bancomatului nu a fost aplicată o tastatură falsă

Ross a refuzat să precizeze care vor fi statele exceptate de la plata taxelor vamale și a declarat că un anunț oficial al administrației Trump va fi făcut chiar înainte de termenul limită stabilit la 1 mai.

viewscnt
Afla mai multe despre
sua
aluminiu
otel