Zeci de percheziții în Călărași și în București, într-un dosar de contrabandă cu țigări

Zeci de percheziții în Călărași și în București, într-un dosar de contrabandă cu țigări
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 iun 2018

Zeci de percheziții au loc miercuri dimineață în Călărași și în București, într-un dosar de contrabandă cu țigări, 17 persoane urmând să fie duse la audieri.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"În această dimineață, polițiștii din Călărași, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 22 de percheziții în județul Călărași și în municipiul București, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete.17 mandate de aducere vor fi puse în executare", anunță Poliția.

Perchezițiile au loc într-un dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Călărași, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Oltenița , în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigarete, scrie News.ro.

ANALIZĂ Reguli noi de TVA în UE: Schimbare drastică de sistem, exemple și potențial impact pentru companii CITEȘTE ȘI ANALIZĂ Reguli noi de TVA în UE: Schimbare drastică de sistem, exemple și potențial impact pentru companii

Din cercetări a rezultat că, în perioada ianuarie – mai, mai multe persoane ar fi achiziționat, transportat, deținut și comercializat importante cantități de țigarete provenite din contrabandă.

Polițiștii vor pune în aplicare 17 mandate de aducere, audierile urmând să aibă loc la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași.

viewscnt
Afla mai multe despre
perchezitii
tigari