Kaufland România oferă angajaților beneficii și perspective de dezvoltare diverse

Kaufland România oferă angajaților beneficii și perspective de dezvoltare diverse
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 18 ian 2024

Kaufland România, unul dintre cei mai mari angajatori locali, dar și din Europa, desemnat pentru al optulea an consecutiv „Angajator de top”, oferă angajaților săi atât un pachet salarial atractiv, cât și o multitudine de alte beneficii, compania mizând pe satisfacția profesională, dar și personală a echipei sale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar

Astfel că, principalul beneficiu oferit de Kaufland angajaților este echilibrul dintre viața profesională și personală a acestora, compania fiind foarte flexibilă în acest sens. Retailerul oferă libertatea angajaților săi de a atinge un echilibru între viața profesională, viața de familie și timpul lor liber. Aceștia își pot organiza timpul așa cum își doresc pentru rezolvarea unor probleme personale neplanificate sau care nu pot fi rezolvate decat în timpul zilei de lucru. Tot ce trebuie să facă este să își anunțe managerul și să stabilească împreună următorii pași.

Kaufland oferă angajaților și posibilitatea de a-și lua concediu sabatic. Aceștia își pot întrerupe activitatea profesională pentru o lună, două sau trei luni pentru a se dedica vieții de familie, prietenilor, călătoriilor sau hobby-urilor.

De asemenea, angajații Kaufland din majoritatea departamentelor din sediul central au posibilitatea de a lucra mobil, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, indiferent de locație.

Kaufland România oferă angajaților beneficii și perspective de dezvoltare diverse

În plus, toți angajații Kaufland, pe lângă zilele de concediu de odihnă primite la semnarea contractului, vor primi și zile suplimentare plătite pentru ocazii speciale, precum căsătoria sau schimbarea domiciliului.

Dezvoltarea personală este la fel de importantă ca dezvoltarea profesională. Kaufland oferă acces la biblioteca Bookster și la cursuri gratuite de limbi străine atât pentru angajați, cât și pentru copiii lor.

Iar pentru o experiență de lucru eficientă și modernă, Kaufland oferă toate echipamentele necesare, astfel încât angajații să-și desfășoare activitatea într-un spațiu sigur, dotat corespunzător și confortabil, atât în sediul central, cât și în magazine și centrele logistice.

În sediile logistice, compania utilizează cea mai recentă tehnologie și optimizează procesele permanent, în așa fel încât angajații să se poată bucura de un volum de muncă rezonabil. Iar pentru momentele în care angajații companiei din sediul central au nevoie de o pauză, zonele open space și spațiile sociale amenajate modern îi așteaptă să se relaxeze și să socializeze.

Pentru Kaufland și sănătatea angajaților săi este foarte importantă. Compania acordă o mare importanță beneficiilor care promovează sănătatea, nutriția, sportul și echilibrul și oferă abonamente 7Card, card de reducere la farmacii și cabinete medicale, asigurare privată voluntară de sănătate, reduceri speciale la agenție de turism, reduceri și promoții pentru bilete la diverse evenimente, servicii bancare preferențiale și posibilitatea ca angajații să participe la Corporate Games.

Persoanele interesate să se alăture echipei Kaufland România, o pot face aplicând online pe www.cariere.kaufland.ro, telefonic la 0219132 sau venind la biroul de informații din oricare magazin.

viewscnt
Afla mai multe despre
kaufland românia
angajați
beneficii